Contractació de personal temporal (EMCUJU-EMPUJU)
Regidoria d'Ocupació i Regidoria de Comunicació
27/11/2017

A continuació teniu la informació del programa d'incentius a la contractació de persones jóvens per entitats locals, en el marc del sistema nacional de garantia juvenil (Convocatòries EMCUJU i EMPUJU 2017).

 

EMCUJU és un programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones jóvens qualificades per entitats locals. És un programa cofinançat pel Fons Social Europeu amb l'objectiu de la contractació de persones jóvens inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. S'ha establert una duració de contractes d'un any. Els seleccionats han sigut Antonio Calderón Bendicho i Iodia García Sultán, ambdós realitzant tasques administratives.
 
EMPUJU és un programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones jóvens per entitats locals. Esta subvenció està cofinançada pel Fons Social Europeu la qual perseguix l'objectiu de la contractació de les persones jóvens, que figuren inscrites en  el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana. S'establix una duració de contractes d'un any de servici prestat. Els  jóvens seleccionats finalment han sigut Francisco José Macian Riera amb el lloc de treball de peó d'obra, David Amaya Mellado amb càrrec de peó d'usos múltiples i Neshret Bechet Dail amb funcions de pintor. 
 
 

Més informació en:

*Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d'Oportunitats de la Comissió Europea

http://ec.europa.eu/social/home.jsp?langId=es

*Unitat Administradora del FSE (UAFSE, Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social)

http://www.empleo.gob.es/uafse/

 

Formulari de cerca

El Tiempo en Foios
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30