Certificat Digital

El certificat digital és l'únic mitjà que permet garantir tècnicament i legalment la identitat d'una persona en internet . Es tracta d'un requisit indispensable perquè les institucions puguen oferir servicis segurs a través d'internet. A més:

- El certificat digital permet la firma electrònica de documents : El receptor d'un document firmat pot tindre la seguretat que este és l'original i no ha sigut manipulat i l'autor de la firma electrònica no podrà negar l'autoria d'aquesta firma.

- El certificat digital permet xifrar les comunicacions. Només el destinatari de la informació podrà accedir al contingut d'aquesta.

En definitiva, el principal avantatge és disposar d'un certificat que li estalviarà temps i diners en  realitzar tràmits administratius en internet , a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.

Per a sol.licitar un certificat digital de l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV) ha d'acudir a un Punt de Registre d'Usuari (PRU). L'Ajuntament de Foios és Punt de Registre d'Usuari des de maig de 2008.

La sol.licitud del certificat digital és presencial i el sol.licitant haurà d'identificar-se per mitjà del seu D.N.I, N.I.E o passaport espanyol, en vigor.

L'emissió del certificat digital és presencial i dura entre 5 i 10 minuts des del moment de la sol.licitud. A mès a mès, és un servei gratuït.

Pots utilitzar el teu certificat digital per a tramitacions i serveis amb:

- La Generaltat Valenciana

- Oficina Virtual de l'AEAT

- Oficina Virtual de la Direcció General del Cadastre

- Oficina Virtual de la Seguretat Local

- Registre telemàtic del Ministeri de Foment

- Universitats , .....

 

Mes informació a www.accv.es

Formulari de cerca

El Tiempo en Foios
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31