Salutació de l'Alcalde

Estimats veïns i veïnes,

Com a alcalde vull donar la més cordial benvinguda a totes les persones que visiteu el web oficial de l’Ajuntament de Foios.

L’equip de govern que presidisc manté un ferm compromís amb la comunicació i la transparència que, junt amb la participació, han de ser els pilars bàsics d'aquesta nova etapa aprofitant que les noves tecnologies i les xarxes socials posen al nostre abast noves i molt bones oportunitats de comunicació amb els veïns.

A la web de l’Ajuntament no només podreu trobar les dades d’interès relacionades amb la composició i activitat de la corporació, sinó que també teniu l’oportunitat d’acostar-vos al patrimoni de Foios, llegir sobre la nostra història, conèixer les nostres festes i saber amb antelació el contingut de la intensa activitat sociocultural que fem possible entre tots. A més, el web posa al vostre abast informació i notícies importants i d’utilitat, que es reforçarà a través de les xarxes socials com Twitter i Facebook.

Com administració més propera a la ciutadania, els ajuntaments han de garantir una bona informació dels seus serveis, de la forma més àgil i accessible. Amb aquest objectiu posem al vostre abast informació administrativa, així com convocatòries, licitacions, concessions municipals, borses de treball i anirem incloent altres continguts Tanmateix, no ens podem conformar amb això. Cal aprofundir en les grans possibilitats que ofereix la xarxa per a portar a terme les diferents gestions que els veïns mantenen amb l’Ajuntament, així com també facilitar les consultes i o suggeriments, és a dir, impulsar l’administració electrònica en tota la seua amplitud. En definitiva, hem de ser capaços de convertir la web en un instrument indispensable no només de comunicació, sinó també de participació ciutadana. Encetem el bon camí i espere que siga de profit.

Sergi Ruiz

Alcalde de Foios

Formulari de cerca

El Tiempo en Foios
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31