Concurs de fotografia "12 mesos per conviure"
Regidoria de Cultura i Regidoria de Comunicació
23/01/2017
L'Ajuntament de Foios, mitjançant la seua regidoria de cultura vos convida a participar en el concurs de fotografia 12 mesos per conviure, que té per objecte posar en valor l'art fotogràfic i la convivència a més de la creació del Calendari Institucional 2018, sent una campanya d'educació cívica.
 
BASES DEL CONCURS:
 
1. Participació oberta a tots els interessats sense límit d'edat.
2. Cada dos mesos, hi haurà un eslògan que inspire i motive les fotografies que han d'estar fetes a Foios.
3. Cada dos mesos hi haurà una fotografia guanyadora i quatre finalistes.
4. En les fotografies presentades s'hauran d'indicar clarament les dades següents: títol de l'obra, lloc on s'ha realitzat la fotografia, nom i cognoms de l'autor i correu electrònic.
5. Seran originals i inèdites i no estaran a l'espera de la resolució del jurat o hauran sigut premiades amb anterioritat en un altre concurs o certamen fotogràfic.
6. Quant en la fotografia apareguen persones, l'autor haurà de presentar també l'autorització dels fotografiats, siguen o no menors d'edat.
7. Les fotografies s'han de presentar al correu electrònic 12mesosperconviure@foios.es en format digital dins dels terminis dels diferents períodes. Podran ser fotografies en blanc i negre o en color; podran estar tractades digitalment i s'acceptaran fotomuntatges, i amb un tamany mínim de 2 Mb.
8. Les fotografies guanyadores es publicaran junt a l'eslògan a les xarxes socials municipals, i formaran la imatge i temàtica del Calendari Institucional de l'Ajuntament de Foios per a 2018.
9. El Jurat encarregat de la selecció de les fotografies del mes estarà format pels membres del Consell Municipal de Cultura.
10. Al finalitzar cada termini de dos mesos, el Jurat seleccionarà la fotografia guanyadora segons els criteris de qualitat tecnicoartístic, i originalitat, i sempre que s'hagen ajustat a les diferents temàtiques. Cada una de les
fotografies seleccionades rebrà un premi d'un val de 100 € per a comprar en el comerç de Foios.
11. Al finalitzar la campanya, es realitzarà l'acte de lliurament dels premis, en el que se sortejarà una càmera fotogràfica réflex digital entre els 6 guanyadors i els 24 finalistes.
12. Pel sol fet de prendre part en este concurs, els participants es comprometen a no reivindicar els drets d'autor, per la reproducció de les seves obres en: catàlegs, cartells, dossiers de premsa, reportatges, medis audiovisuals i informàtics, etc.
13. La participació en este concurs implica la total acceptació d'estes bases.

Formulari de cerca

El Tiempo en Foios
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30