Mercat municipal
Regidoria de comerç i Regidoria de Comunicació
6/07/2018
La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en col·laboració amb l’FVMP, ha elaborat la Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per a la Venda i Preparació d’Aliments en Mercats no Sedentaris (mercats ambulants, carpes, parades, vehicles de venda ambulant, etc.),  a fi de millorar l’eficàcia en la protecció de la salut, i específicament en la protecció del dret a consumir aliments segurs i saludables, on la participació de l’ajuntament és clau en la informació, inspecció i control.Sens dubte aquesta Guia, és el pilar d’especialització, molt esperat pels ajuntaments, que faltava als instruments, ja desenvolupats, per a la regulació de la venda no sedentària en la nostra Comunitat.
 
Donada la importància, s’ha elaborat una Campanya d’Informació desenvolupada per la Direcció General de Salut Pública i l’FVMP.
 
 
A continuació teniu la guia.
 

Formulari de cerca

El Tiempo en Foios
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30