Programa "Avalem Joves Plus"
Regidoria d'Ocupació i Regidoria de Comunicació
4/07/2018
A continuació teniu la informació del programa d'incentius a la contractació de persones jóvens per entitats locals, en el marc del sistema nacional de garantia juvenil (Convocatòries EMCUJU i EMPUJU 2018).
 
Estes iniciatives, emmarcades dins del projecte "Avalem Joves Plus" de la Generalitat Valenciana i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) tenen com a objectiu la contractació de persones aturades de fins a 30 anys.
 
EMCUJU és un programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones jóvens qualificades per entitats locals. 
 
EMPUJU és un programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones jóvens per entitats locals. 
 
Més informació en:
 
**Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d'Oportunitats de la Comissió Europea
 
**Unitat Administradora del FSE (UAFSE, Ministeri d'Ocupació i Seguriad Social)
 
 
 
 
 
 
 
**Estrategia de emprendimiento y empleo joven - Garantía Juvenil
 
 
L’oferta estarà gestionada directament pel SERVEF, per tant els joves que participen en el procés de selecció hauran d'estar actius com a demandants d'ocupació i inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
 
Fins a juliol d'enguany, i a través d'aquests programes, han estat treballant a l’Ajuntament dos joves en l'àrea d'Administració i tres més en la brigada d'obres, amb contracte d'un any de durada a jornada completa.
 
Enguany s'amplien els perfils professionals i el nombre de beneficiaris. 
 
El 4 de juliol es publiquen les actes de selecció dels programes EMPUJU (Conserge i Administratiu) i EMCUJU (Tècnic d'Animació Soci- cultural i Auxiliar Administratiu), duts a terme per a la contractació de treballadors i treballadores per a l'Ajuntament de Foios.
 
A partir del 4 de juliol de 2018, s'obri un termini d'una setmana per a possibles impugnacions, que hauran de presentar-se mitjançant instància en el Registre de l'Ajuntament.
 
El 13 de juliol, es publiquem les actes de selecció dels programes EMPUJU (Peons) i EMCUJU (Orientador Laboral), duts a terme per a la contractació de treballadors i treballadores per a l'Ajuntament de Foios.
 
A partir del 13 de juliol de 2018, s'obri un termini d'una setmana per a possibles impugnacions, que hauran de presentar-se mitjançant instància en el Registre de l'Ajuntament.
 
El 30 de juliol, es publiquem les actes de selecció dels programes EMCUJU (Auxiliar administratiu i Orientador Laboral), duts a terme per a la contractació de treballadors i treballadores per a l'Ajuntament de Foios.
 
A partir del 30 de juliol de 2018, s'obri un termini d'una setmana per a possibles impugnacions, que hauran de presentar-se mitjançant instància en el Registre de l'Ajuntament.
 
Si no saps el teu codi, posa't en contacte amb l'oficina de l'ADL i t'informaran.
 
 

 

Formulari de cerca

El Tiempo en Foios
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31