Taller per a pares i mares, 11 de maig de 2017
Regidoria de Benestar Social i Regidoria de Comunicació
3/05/2017
La vida online de fills i filles és cada vegada més intensa i s'inicia a edats més primerenques. Únicament, des d'una posició pròxima a la mateixa, podem actuar amb la diligència i encert desitjable com a pares i mares. Igual que en la vida real, la vida digital també entranya riscos que podem evitar educant en un bon ús d'Internet i les xarxes socials.
 
La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), i la Policia Local de Foios convoquen a tots els pares/mares amb fills/es entre 11 i 16 anys al taller:" ASSUMPTES DE FAMÍLIA: XARXES SOCIALS I ADOLESCÈNCIA PROTEGIDA”, que tindrà lloc el pròxim 11 de maig a les 19.00 hrs en la Sala Polivalent del Centre Civic.
 
Coneixeran les xarxes més utilitzades pels jóvens, aprendran a previndre i detectar l'acaçament per la xarxa, i pautes de seguretat bàsica i educació en un bon ús d'Internet.
 
Impartix: 
Sandra Muñoz Guillén, psicòloga UPCCA 
María López Navarro, treballadora social del Programa de Jóvens "Contigo", Associació AHNAR
José Luis Lucas, policía local de Foios
 
 
Els esperem!
 

 

Més Informació:
 • Dimarts, Març 14, 2017 - 09:00

  La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) és un recurs municipal acreditat per la Conselleria de Sanitat, a través de la Direcció General d`Assistència Sanitària.

  És un servei gratuït atés per personal especialitzat en addiccions, que desenvolupa actuacions orientades a reduir o evitar l'ús i/o abús de drogues i altres conductes addictives (mal ús i/o abús de les tecnologies), i els problemes associats a este, així com promoure hàbits de vida saludables entre la població jove i una cultura comunitària de salut.

  Servicis que oferix:

  En l'àmbit escolar: xarrades formatives i informatives a alumnes d'Educació Primària, Secundària i Batxiller; orientació i assessorament a personal docent en matèria de prevenció de les conductes addictives i gestió dels programes a implementar.

  - En l'àmbit familiar: xarrades i tallers formatius a pares i mares amb continguts preventius; i atenció individualitzada a pares/mares, fills/es d'orientació, assessorament i /o intervenció.

  En l'àmbit comunitari: activitats de Promoció de la salut (taller de còctels sense alcohol, commemoració de Dies Mundials relacionats, sensibilització i informació, participació en accions municipals, etc.) dirigides a la població general.

  La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de l'Ajuntament, perseguint l'objectiu de col·laborar amb els pares/mares en la difícil tasca educativa, oferirà periòdicament formació a famílies interessades, però que per diverses dificultats no poden acudir als tallers presencials que organitzem anualment.

  De forma quadrimestral podran accedir a la dita formació a través de la pàgina web de l'ajuntament en el  enllaç destinat a la UPCCA, o bé la rebran en els seus correus electrònics a través de l'AMPA del centre educatiu dels seus fills/es si pertanyen a ella, o directament des de la UPCCA si han facilitat la seua adreça de correu en alguna activitat preventiva anterior.

  Esperem que els siga útil i del seu interés per a reforçar en els nostres fills/es factors de protecció que els ajuden a resoldre possibles situacions de risc futures.

   

  Horari d'atenció al públic prèvia petició de cita: 

  Divendres, en horari de matins.

  Núm. Telf.:  96.148.00.28 (extensió de serveis socials)

   

  Horari d'atenció telefònica:

  De dilluns a divendres de 9.30h a 14.00h, 

  i dimecres, de 16.30h a 20.30h

  Núm Telf.: 96.149.33.42

   

  Correu-e: upcca@ahnar.org   

   

  Última informació publicada:

  La Unitat de Prevenció de Conductes Addictives de l'Ajuntament (UPCCA), sensibilitzada amb els riscos que poden tenir els joves que s'inicien o mantenen apostes esportives, va programar una activitat anual informativa/formativa dirigida a pares/mares de joves amb la finalitat d'acostar-los més a la situació actual respecte a aquest hàbit.
   
  Publiquem a continuació, en l'apartat "Material per a pares i mares" el primer document sobre aquest tema, esperant que siga del seu interès. 
  Els recordem que poden accedir a aquesta unitat de prevenció per a sol·licitar informació o orientació davant dubtes respecte a com prevenir, detectar o tractar un consum de drogues (legals o il·legals) per part del seus fills/es. 
   
  Font de la informació: 
  Tablas: 

Formulari de cerca

El Tiempo en Foios
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28